Trouwen op de Wilgenplas

Alles tot in de puntjes verzorgd! Wij verzorgen de ceremonie, de receptie, het diner en het feest en maken er een onvergetelijke dag van!

Reserveren

Huwelijksarrangement

Gemiddeld zijn stellen in Nederland een jaar bezig met het plannen van hun bruiloft. Dat is ook niet zo gek gezien deze dag een van de mooiste dagen van uw leven moet worden. Dit begrijpen wij bij Paviljoen “de Wilgenplas” als geen ander en daarom doen wij er alles aan om u deze dag alle zorgen uit handen te nemen.

Bij Paviljoen “de Wilgenplas” bieden wij u alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met al uw gasten door te brengen. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt zodat u optimaal kunt genieten.

Voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest hebben wij 2 zalen tot onze beschikking welke ruimte bieden aan 20 tot 200 gasten. Wij zorgen voor een mooie, sfeervolle en romantische aankleding zodat dit helemaal past bij uw grote dag. Met mooi weer is er ook de mogelijkheid om de ceremonie in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Met de juiste aankleding geeft dit een sprookjesachtige uitstraling.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan vooral, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw wensen te bespreken.

Zalen (20 tot 200 gasten)

  • Polderzaal
  • Vijverzaal
  • Met mooi weer in de buitenlucht

Speciale wensen?

Heeft u speciale (dieet)wensen? Informeer naar de mogelijkheden en wij zorgen voor een een onvergetelijke en smakelijke middag.

Paviljoen de Wilgenplas Trouwen Bruiloft Sfeer

Trouwen op de Wilgenplas?

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan vooral, geheel vrijblijvend, contact met ons op via 0346-744044 of vul onderstaand contactformulier in. Wij staan graag voor u klaar om al uw wensen te bespreken.

Paviljoen de Wilgenplas

Maarsseveensevaart 7c
3601 CC Maarssen

info@paviljoenwilgenplas.nl
0346-744044

Paviljoen de Wilgenplas handelt onder de naam van Rosco Catering
Kvk: 30091413
Btw: NL813219346B01

Heeft u vragen?

Neem contact op met ons en we zullen samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen.