Arrangementen

Paviljoen de Wilgenplas biedt u verschillende arrangementen die wij in verschillende vormen kunnen serveren. Onderstaande arrangementen zijn dan ook niet ons volledig repertoire maar een representatieve selectie van de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie over een van deze arrangementen, uw eigen arrangement samenstellen of een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Paviljoen-Wilgenplas Maarssen High Tea

High Tea

Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Feest

Feestavond

Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Receptie

Receptie

Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Buffet

Buffet

Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Barbecue

Barbecue

Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Diner

Diner

High Tea arrangement

paviljoen wilgenplas Maarssen feest vieren feestje high tea
Paviljoen-Wilgenplas Maarssen High Tea

Gezellig met elkaar bijpraten met uitzicht over de Bethunepolder met een kop thee en diverse hartige en zoete traktaties? Ook dat kan bij Paviljoen Wilgenplas.

Kom een middag genieten van ons overheerlijke en compleet verzorgde High Tea. Leuk met vriendinnen of familie ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag of babyshower. Onze High Tea wordt geserveerd met allerlei zoetige en hartige lekkernijen! Glutenvrij gebak en brood behoren ook tot de mogelijkheden.

Feestavond

Paviljoen de Wilgenplas Feestavond Arrangement
Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Feest

Wilt u een mooi feest organiseren? Wij hebben de perfecte locatie! Paviljoen de Wilgenplas beschikt over 2 zalen zodat we voor iedere groepsgrootte een oplossing hebben. Bovendien beschikken we over gratis parkeermogelijkheden!

Ons feestavond arrangement biedt u een inzicht wat de ingrediënten kunnen zijn voor een feest op basis van 4,5 uur. Aan de hand van uw verdere wensen maken wij uw ideaal plaatje compleet. Wellicht heeft u heel gerichte of specifieke wensen en verzoeken op het gebied van feestelijke aankleding, taart of een late night snack? Het team van Paviljoen de Wilgenplas staat klaar voor u!

Feestavond

Paviljoen de Wilgenplas Feestavond Arrangement

Receptie

Paviljoen de Wilgenplas Arrangement Receptie
Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Receptie

Wilt u uw jubileum, bruiloft of babyborrel vieren met een feestelijke receptie?

Dit arrangement biedt de perfecte invulling voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Buffet

Paviljoen Wilgenplas Arrangement Buffet
Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Buffet

Paviljoen de Wilgenplas kan de meest diverse uitgebreide buffetten verzorgen u kunt denken aan een overheerlijk Italiaans buffet of misschien juist in de wintermaanden wel een oer hollands stamppotten buffetten.

U kunt ook kiezen voor foodspots; op diverse plekken kunt u wereldgerechten proeven waarbij u kunt denken aan live pasta carbonara of een wok bakje met de lekkerste oosterse gerechten. Graag bespreken we met u uw wensen!

Buffet

Paviljoen Wilgenplas Arrangement Buffet

Barbecue

Paviljoen Wilgenplas Arrangement Barbecue
Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Barbecue

Met de zomerdagen voor de deur, vinden we het heerlijk om buiten te eten. Kom genieten van een barbecuebeleving bij Paviljoen de Wilgenplas.

Onze koks staan te popelen om vanuit onze Barbetjoe Foodtruck de heerlijkste vlees- en visspecialiteiten voor u en uw gasten te bereiden! Schuif aan ons op gezellig aangeklede terras voor een barbecue waar je onbeperkt kunt genieten van het eten en de bijzondere omgeving!
Tevens is het ook mogelijk om met het prachtige uitzicht op de Polder binnen een Barbecue te verzorgen.

Diner

Paviljoen de Wilgenplas Arrangement Diner
Paviljoen-de-Wilgenplas-Maarssen Diner

Een romantisch diner, een hip walking dinner met kleine gerechtjes of chique sitting down dinner? Door onze ervaren koks is alles te realiseren.

Graag maken wij een diner op maat geheel naar uw smaak. De zaal zal in stijl aangepast worden; ronde tafels, hoge kandelaars en mooie menukaarten. Graag vernemen we uw wensen en maken wij een suggestie op maat!

Diner

Paviljoen de Wilgenplas Arrangement Diner
Paviljoen de Wilgenplas Locatie Sfeer Impressie

Neem contact op

Meer weten over onze arrangementen? Neemt u dan vooral, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan met liefde voor u klaar om al uw wensen te bespreken!

Paviljoen de Wilgenplas

Maarsseveensevaart 7c
3601 CC Maarssen

info@paviljoenwilgenplas.nl
0346-744044

Paviljoen de Wilgenplas handelt onder de naam van Rosco Catering
Kvk: 30091413
Btw: NL813219346B01

Heeft u vragen?

Neem contact op met ons en we zullen samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen.